ПрАТ "ТОРГОВИЙ БУДИНОК БОРОДИНСЬКИЙ"

     
 
Дата розміщення: 15.04.2019

Особлива інформація на 12.04.2019

ВІДОМОСТІ

про зміну акціонерів, яким належать голосуючі акції, розмір пакета яких стає більшим, меншим або рівним пороговому значенню пакета акцій.

N з/п

Дата отримання інформації від Центрального депозитарію цінних паперів або акціонера

Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або найменування юридичної особи власника (власників) акцій

Ідентифікаційний код юридичної особи - резидента або код/номер з торговельного, банківського чи судового реєстру, реєстраційного посвідчення місцевого органу влади іноземної держави про реєстрацію юридичної особи - нерезидента)

Розмір частки акціонера до зміни (у відсотках до статутного капіталу)

Розмір частки акціонера після зміни (у відсотках до статутного капіталу)

1

2

3

4

5

6

112.04.2019Падалкіна Ганна Анатоліївнад/н27.1080.602
Зміст інформації:
Дата отримання емiтентом iнформацiї вiд Центрального депозитарiю цiнних паперiв - 12 квітня 2019 року. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - власника пакету акцій, розмір якого зменшився у зв'язку з відчуженням: Падалкіна Ганна Анатоліївна. Розмiр частки власника акцiй в загальнiй кiлькостi голосуючих акцiй (пiдсумковий пакет голосуючих акцiй): - до відчуження розмір частки власника в загальній кількості голосуючих акцiй становив 27.108% (у відсотках до статутного капіталу - 27.108%); - після відчуження розмір частки власника в загальній кількості голосуючих акцiй становить 0.602% від загальної кількості голосуючих акцій Товариства (у відсотках до статутного капіталу - 0.602%). Зазначена особа здійснює володіння та управління акціями безпосередньо (особи, якi б входили до ланцюга володiння корпоративними правами і через яких особа здiйснює розпорядження акцiями, відсутні). Інформацією щодо дати, в яку було змінено порогове значення, емітент не володіє.
212.04.2019Козленко Анна Миколаївнад/н8.43417.47
Зміст інформації:
Дата отримання емiтентом iнформацiї вiд Центрального депозитарiю цiнних паперiв - 12 квітня 2019 року. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - власника пакету акцій, розмір якого збільшився у зв'язку з придбанням: Козленко Анна Микоївна. Розмiр частки власника акцiй в загальнiй кiлькостi голосуючих акцiй (пiдсумковий пакет голосуючих акцiй): - до набуття права власності на підсумковий пакет голосуючих акцiй зазначений акціонер володів 8.433% від загальної кількості голосуючих акцій Товариства (у відсотках до статутного капіталу - 8.433%); - після набуття права власності на підсумковий пакет голосуючих акцiй зазначений акціонер володіє 17.470% від загальної кількості голосуючих акцій Товариства (у відсотках до статутного капіталу - 17.470%). Особа, яка набула право власності на зазачений пакет акцій Товариства, здійснює володіння та управління акціями безпосередньо (особи, якi б входили до ланцюга володiння корпоративними правами і через яких особа здiйснює розпорядження акцiями, відсутні). Інформацією щодо дати, в яку було змінено порогове значення, емітент не володіє.
312.04.2019Падалкін Дмитро Миколайовичд/н017.47
Зміст інформації:
Дата отримання емiтентом iнформацiї вiд Центрального депозитарiю цiнних паперiв - 12 квітня 2019 року. Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - яка у зв'язку з придбанням набула право власності на акції Товариства: Падалкін Дмитро Миколайович. Розмiр частки власника акцiй в загальнiй кiлькостi голосуючих акцiй (пiдсумковий пакет голосуючих акцiй): - до набуття права власності на підсумковий пакет голосуючих акцiй зазначений акціонер не володів акціями Товариства (від загальної кількості голосуючих акцій - 0%, у відсотках до статутного капіталу - 0%); - після набуття права власності на підсумковий пакет голосуючих акцiй зазначений акціонер володіє 17.470% від загальної кількості голосуючих акцій Товариства (у відсотках до статутного капіталу - 17.470%). Особа, яка набула право власності на зазачений пакет акцій Товариства, здійснює володіння та управління акціями безпосередньо (особи, якi б входили до ланцюга володiння корпоративними правами і через яких особа здiйснює розпорядження акцiями, відсутні). Інформацією щодо дати, в яку було змінено порогове значення, емітент не володіє.